Bovetti Chocolats

Despre ciocolatele Bovetti

Din dorința de a oferi tot ce este mai bun, Valter Bovetti folosește doar materii prime de cea mai bună calitate și perpetuează tradiția ciocolatei „de modă veche”. Ciocolatele sale sunt unt de cacao pur, fără adaos de grăsime vegetală sau lecitină de soia. El vizitează în mod regulat plantațiile de cacao pentru a se asigura de respectarea metodelor de prelucrare.

Valter Bovetti dorește să respecte această dorință extrem de calitativă în fiecare dintre creațiile sale. Așa se selectează riguros ingredientele asociate cu ciocolata pentru a o dezvălui mai bine. Nuci din Périgord, fleur de sal de la Guérande, Piment d'Espelette, caramele din Ile de Ré, Alune din Piemont, Migdale din Sicilia... Grands crus Bovetti nu permit decât o prezență excelentă.

Istoria ciocolatei Bovetti

Originar din Piemont și producător inventiv de biscuiți, Valter Bovetti și-a fondat fabrica de ciocolată în 1994 în Aubazine din Corrèze. În 2002, fabrica de ciocolată Bovetti de format mare s-a deschis la Terrasson, în Dordogne, cu atelierul său, magazinul și chiar muzeul său grupate pe același site. Ciocolatele sale sunt rezultatul know-how-ului care combină modernitatea și tradiția.

 

 

Nu exista produse in aceasta sectiune