Cacao este un praf fin, bogat in aroma si gustul ciocolatei, facut prin macinarea boabelor de cacao prajite si decojite. Acesta este utilizat in principal in prepararea produselor alimentare, cum ar fi prajituri, biscuiti, inghetata, bauturi calde sau reci, pentru a le oferi o aroma si gust intens de ciocolata.

Cacao poate fi gasit sub diferite forme, cum ar fi pudra de cacao alcalinizata sau nealcalinizata, ciocolata pentru topit, sau ciocolata pentru patiserie. Pudra de cacao alcalinizata este cunoscuta si sub numele de "cacao olandeza" si este mai putin acida decat cea nealcalinizata. Ciocolata pentru topit este utilizata in special in retete care necesita topirea ciocolatei, cum ar fi fondue sau glazuri, iar ciocolata pentru patiserie este utilizata in retete de patiserie, cum ar fi prajiturile sau biscuitii.

Cacao este o sursa bogata de antioxidanti, fier si magneziu, dar si de grasimi si calorii. Consumul excesiv sau regulat de cacao poate fi asociat cu unele efecte negative asupra sanatatii, cum ar fi cresterea nivelului de zahar din sange sau cresterea nivelului de grasime.

Daca doriti sa utilizati cacao in prepararea alimentelor, este important sa cititi eticheta produsului si sa alegeti pudra de cacao naturala, fara aditivi sau conservanti nesanatosi. De asemenea, trebuie sa utilizati cacao cu moderatie si sa evitati utilizarea excesiva sau regulata a acesteia. In schimb, puteti utiliza alte ingrediente naturale pentru a imbunatati aroma si gustul produselor alimentare, cum ar fi extracte de vanilie sau de alte arome.

 
10168
Cacao Naturala Pudra

Ambalare:

250 g 500 g 1 kg 5 kg 25 kg
GTINEAN 5949496700238 Ambalare250 g
19,90 RON / Punga
in stoc
 

Cantitatea minima pentru "Cacao Naturala Pudra pentru Cozonac si Prajituri" este 1.

11597
  Pudra de cacao alcalină Pudra de cacao alcalină, cunoscută și sub denumirea de cacao „dutched” sau „Dutch-process”, este o variantă de pudră de cacao tratată chimic pentru a-i neutraliza aciditatea și a-i îmbunătăți culoarea și solubilitatea. Acest proces de alcalinizare a fost dezvoltat...

Ambalare:

250 g 500 g 1 kg 5 kg 25 kg
Ambalare250 g
23,20 RON / Punga
in stoc
 

Cantitatea minima pentru "Cacao Neagra Alcalina Pudra" este 1.

15072
Abundent în grăsimi sănătoase și hrănitor pentru piele poate fi savurat în rețete sau aplicat local ca hidratant natural. Untul de cacao este bogat în acizi grași care ajută la hrănirea și hidratarea pielii, îmbunătățind astfel elasticitatea acesteiaUntul de cacao este un ingredient esențial în ciocolată și conferă o bogăție și o textură cremoasă produselor de copt, ciocolatei calde, latte-urilor și altor băuturi calde.
75,00 RON Cutie
Momentan Indisponibil
15071
Abundent în grăsimi sănătoase și hrănitor pentru piele poate fi savurat în rețete sau aplicat local ca hidratant natural. Untul de cacao este bogat în acizi grași care ajută la hrănirea și hidratarea pielii, îmbunătățind astfel elasticitatea acesteiaUntul de cacao este un ingredient esențial în ciocolată și conferă o bogăție și o textură cremoasă produselor de copt, ciocolatei calde, latte-urilor și altor băuturi calde.
3.499,00 RON
139,96 RON  per 1.00 kg
Cutie
Momentan Indisponibil
18159
Crema ciocolata cu lapte si alune tartineabilă este extrem de versatilă și poate fi utilizată într-o varietate de feluri de mâncare și deserturi pentru a adăuga o notă delicioasă și cremoasă de alune si lapte.
GTINEAN 8004172069416 ORIGINEITALIA
289,00 RON / Galeata
Momentan Indisponibil
12497
CACAO MAGRO -Ipsa/Gelato • 100% cacao • 10-12% unt de cacao • Gust proeminent de cacao • Note amare puternice și indicii tipice de fum • Culoare roșu închis intens  Valori nutritive pentru 100 gr. de produs: - energie: 1276 kj / 304 kcal - grasimi: 11 gr / saturate 4.3 gr...
CuloareMaro GTINEAN 8004172056652
89,90 RON / Punga
Momentan Indisponibil
16125
Cacao este un produs versatil ideal pentru prepararea diverselor bauturi calde sau reci, la prepararea de creme, umpluturi, glazuri, aluaturi pentru prajituri, ciocolata de casa sau pentru decor. Cacaoa se obtine din semintele arborelui de cacao, denumit stintific Theobroma
GTINEAN 5941132008739
10,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
16126
Cacao este un produs versatil ideal pentru prepararea diverselor bauturi calde sau reci, la prepararea de creme, umpluturi, glazuri, aluaturi pentru prajituri, ciocolata de casa sau pentru decor. Cacaoa se obtine din semintele arborelui de cacao, denumit stintific Theobroma
GTINEAN 5941132400090
4,62 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
15911
Meister Crema de Ciocolata incanta cu aroma sa de vanilie, cu mirosul imbietor, si surprinde cu elemental surpriza, dat de expandatul de orez, din compozitie. Crema de ciocolata cu alune si expandat de orez este versatila, poate fi folosita pentru umplerea clatitelor, gogosilor, ca umplutura pentru produsele de patiserie si cofetarie, ca topping pentru inghetata sau budinci sau pur si simplu intinsa pe o felie de paine
GTINEAN 8680858059522
56,21 RON / Galeata
Momentan Indisponibil
14583
  Descriere   :     - Boabe de  Cacao  macinate ,facute pudra, avand continut redus de grasime.  - Utilizare :  Cacao  naturala este folosita cel mai des in industria de cofetarie, panificatie, patiserii, dar in special in fabricile de biscuiti. Fiind un produs 100 % natural, aceasta...
8,90 RON / Punga
in stoc
+

Cantitatea minima pentru "Cacao Neagra Alcalina Pudra ( Punga 100 Gr.)" este 1.

10059
CACAO Alcalinizata deZaan • 100% cacao • 20-22% unt de cacao • Gust proeminent de cacao • Note amare puternice și indicii tipice de fum DeZaan are pH 7.0.  Culoarea este maro inchis. Culoarea in produsul final poate difera In functie de amestec si conditiile de procesare....
CuloareMaro GTINEAN 8718444190707 ORIGINEOlanda
101,90 RON / Punga
Momentan Indisponibil
Recenzii

Date inexistente

Scrie un comentariu
Product filters
Ambalare
Cantitate
Brand