Caju Prajit Cu Ulei Masline Extravirgin &Trufe & Boia Ardei Afumata – 110 Grame – La Chinata
Nucile de caju prajite cu ulei de masline extravirgin, trufe si boia de ardei afumata sunt un aperitiv foarte sanatos.
Sunt facute cu un amestec special de zahar integral din trestie, trufa Melanosporum si ulei de masline cu aroma de trufe. Rezultatul este o nuca de caju rafinata, cu o aroma intensa de trufe si o atingere dulce afumata datorita adaosului de boia de ardei, care se combina perfect cu nuca caju crocanta si cremoasa
Nuca caju are calitati deosebite, deoarece este o sursa de grasimi sanatoase, proteine vegetale si minerale precum fier, magneziu, zinc, potasiu, seleniu si fosfor, precum si vitamina E si vitamina B din grupa. De asemenea, contine acid folic, fitosteroli, carbohidrati si Omega 6.
CARACTERISTICI
- Ambalaj: borcan de sticla cu capac cu filet
- Gramaj: 110 grame
- Continut: nuci caju imbracate in ulei de masline, zahar si boia de ardei afumata
- Depozitare: A se pastra intr-un loc racoros si uscat. A se pastra departe de lumina si surse de caldura. Odata deschis, se pastreaza la frigider.
- Termen de valabilitate: 12 luni de la data ambalarii.A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj
- Tara de origine: Spania
- Atentionare: Produsul se livreza din Spania
INGREDIENTE
- Nuca de caju (90%)
- Zahar din trestie de zahar integral
- Trufa
- Condimente cu ulei de masline extravirgin si trufa (1%) -ulei de masline extravirgin (98%), „Tuber aestivum” negru uscat trufe (0,5%), aroma
- Aroma de trufe
- bBoia afumata (1%)
VALORI NUTRITIONALE PENTRU 100 GRAME PRODUS
- Energie :2497 kJ/ 601 kcal
- Grasimi totale :45,1 grame
- Grasimi saturate 9,2 grame
- Carbohidrati 28,6 grame
- Zahar 10,8 grame
- Fibre alimentare :3,3 grame
- Proteine:20,1 grame
- Sare: 1,16 grame .
UTILIZARE PRODUS
- Cu deliciile sale intrigante si aromele intense, cajul prajit cu ulei de masline extravirgin, trufe si boia de ardei afumata este o experienta gustativa ce te rasfata cu fiecare muscatura. Fiecare bob crocant de caju este meticulos prajit pentru a obtine o textura perfecta, care se îmbina armonios cu esenta bogata a uleiului de masline extravirgin.
- Apoi, intra în scena trufele, aducând o nota luxurianta si subtila de pamânt, amplificând savoarea acestui gust divin. Îmbinarea lor cu boiaua de ardei afumata aduce o explozie de arome intrigante si o usoara senzatie picanta care se joaca placut pe papilele gustative.
- Fiecare pachet este o combinatie perfect echilibrata între crocantele nuci de caju, esenta subtila a trufelor si acea tenta de caldura data de boiaua de ardei afumata. Cu gustul sau inconfundabil si aroma sublima, acest Caju prajit este un deliciu gourmet ce adauga un plus de rafinament oricarei gustari sau momente de relaxare.
BENEFICIILE NUCILOR CAJU
- Caju este o sursa excelenta de nutrienti si ofera numeroase beneficii pentru sanatate. Iata câteva dintre ele:
- Nutritie bogata: Caju este plin de nutrienti esentiali, precum proteine, grasimi sanatoase, fibre, vitamine (precum vitamina K, vitamina E si complexul de vitamine B) si minerale (cazul, magneziu, cupru si zinc).
- Sanatatea inimii: Continând grasimi sanatoase, cum ar fi acizii grasi mononesaturati si polinesaturati, caju-ul poate contribui la mentinerea sanatatii inimii, reducând nivelul colesterolului LDL ("rau") si cresterea nivelului de colesterol HDL ("bun").
- Controlul greutatii: Consumul moderat de caju poate contribui la mentinerea unei greutati sanatoase. Grasimile si proteinele din nuci pot oferi o senzatie de satietate, ajutând la controlul apetitului.
- Sanatatea oaselor: Continutul sau bogat de cupru si magneziu poate contribui la sanatatea oaselor si la mentinerea densitatii osoase.
- Controlul glicemiei: Consumul de nuci, inclusiv caju, poate contribui la mentinerea nivelului glicemiei datorita continutului lor de fibre si carbohidrati cu absorbtie lenta.
- Sanatatea pielii: Vitamina E din caju are proprietati antioxidante si poate ajuta la mentinerea sanatatii pielii, reducând efectele negative ale radicalilor liberi.
- Functia cerebrala: Acizii grasi esentiali din caju, precum omega-3 si omega-6, pot contribui la sanatatea creierului si la functia cognitiva.
- Sistemul imunitar: Caju contine zinc si alte minerale esentiale care pot contribui la sustinerea sistemului imunitar si la combaterea infectiilor.
- Este important sa mentionez ca beneficiile caju-ului sunt în general obtinute din consumul lor moderat si în cadrul unei diete echilibrate.
CAJU PRAJIT CU ULEI MASLINE EXTRAVIRGIN, TRUFE SI BOIA DE ARDEI AFUMATA UN CADOU EXTRAVAGANT SI LUXOS
- Nucile caju cu ulei de masline cu trufe si boia de ardei afumata este o idee minunata pentru un cadou de lux! Aceasta combinatie exceptionala de caju prajit, ulei de masline extravirgin, trufe si boia de ardei afumata ofera o experienta gustativa remarcabila si un rafinament culinar deosebit.
- Un astfel de cadou nu este doar delicios, ci si reprezinta o oportunitate de a oferi o experienta gourmet unica si memorabila. Fiind un produs gourmet de înalta calitate, este potrivit pentru a fi oferit în diverse contexte:
- Cadou de sarbatori: Este ideal pentru a oferi în timpul sarbatorilor sau într-o cutie cadou eleganta în perioadele festive.
- Cadou pentru un gastronom entuziast: Pentru cineva pasionat de gastronomie sau care apreciaza mâncarurilor fine, acest caju prajit cu arome atât de complexe va fi o alegere perfecta.
- Cadou deosebit pentru ocazii speciale: De exemplu, pentru aniversari, ocazii deosebite sau ca parte a unui cos cadou pentru cineva drag.
- Cadou de afaceri: Ca gest de apreciere pentru parteneri de afaceri sau clienti valorosi, un produs gourmet de înalta calitate este întotdeauna binevenit si reflecta atentia acordata detaliilor si calitatii.
- Un astfel de cadou nu doar încânta gusturile, ci si demonstreaza atentia la detalii si gusturile rafinate ale celui care îl ofera. Fiind un produs de lux, va aduce un zâmbet si o impresie puternica oricui va primi acest cadou special.
AN
Nici o postare găsită
- REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
- REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
-
REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI
privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei
"Articolul 14
Vânzarea la distanță
(1)Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:
(a)informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;
(b)toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.
(2)În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.(3)Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."
Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.
Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)
În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe pagina produsului, etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nici o prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.
Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE
(27) | Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului. |
Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.
Articolul 14
Vânzarea la distanță
(1) Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:
(a) | informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor; |
(b) | toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării. |