
CIS - Mirodeni De La Buna – Piper Rosu - Boabe – 90 Grame
19,91 RON
/per bucata
Recenzii ale clienților
Recomandare pentru cumpărare
100%
Bazat pe 1 recomandare
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin
03/04/2023
Achiziție neconfirmată
Piperul boabe rosu
Comentarii
Piperul roșu este o variantă de piper care este obținută prin uscarea boabelor de piper negru timp îndelungat, până când acestea își schimbă culoarea în roșu aprins. Acesta este utilizat în bucătăria asiatică și latino-americană, pentru a adăuga un gust picant și aromat la diverse feluri de mâncare.
Piperul roșu are un gust intens și picant, datorită conținutului său de capsaicină, un compus activ care se găsește și în ardeiul iute. Acesta poate fi utilizat în diverse preparate culinare, de la curry-uri și mâncăruri cu legume, la sosuri picante și marinade pentru carne și pește.
În plus față de utilizările sale culinare, ...
Piperul roșu are un gust intens și picant, datorită conținutului său de capsaicină, un compus activ care se găsește și în ardeiul iute. Acesta poate fi utilizat în diverse preparate culinare, de la curry-uri și mâncăruri cu legume, la sosuri picante și marinade pentru carne și pește.
În plus față de utilizările sale culinare, ...
A fost utilă această recenzie?
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Timea
05/07/2025
Comentarii
Piperul rosu de la CIS e super! L-am folosit la supe si salate, a dat un gust bun. Aroma lui e dulce-picanta, chiar placuta. Ambalajul e util pentru dozare. Recomand!
Mădălina
15/03/2025
Comentarii
Superb piper rosu! Aroma e foarte intensa si se potriveste bine cu multe mancaruri. Ambalajul e usor de folosit, iar borcanul e refolosibil. Recomand!
Catalin
03/04/2023
Piperul boabe rosu
Comentarii
Piperul roșu este o variantă de piper care este obținută prin uscarea boabelor de piper negru timp îndelungat, până când acestea își schimbă culoarea în roșu aprins. Acesta este utilizat în bucătăria asiatică și latino-americană, pentru a adăuga un gust picant și aromat la diverse feluri de mâncare.
Piperul roșu are un gust intens și picant, datorită conținutului său de capsaicină, un compus activ care se găsește și în ardeiul iute. Acesta poate fi utilizat în diverse preparate culinare, de la curry-uri și mâncăruri cu legume, la sosuri picante și marinade pentru carne și pește.
În plus față de utilizările sale culinare, ...
Piperul roșu are un gust intens și picant, datorită conținutului său de capsaicină, un compus activ care se găsește și în ardeiul iute. Acesta poate fi utilizat în diverse preparate culinare, de la curry-uri și mâncăruri cu legume, la sosuri picante și marinade pentru carne și pește.
În plus față de utilizările sale culinare, ...