Optiunile cautarii
Deschideti
Ascundeti
Comentarii pozitive
Admin
29/02/2020
Comentarii
Interesant
A fost utilă această recenzie?
Cel mai Critic
Cozmean Niculae
05/01/2024
Musaca
Comentarii
Nu se menționează temperatura de coacere
A fost utilă această recenzie?
Cel mai util
Valentina
25/08/2021
Achizitie Verificata
Comentarii
Cata gelatină se ia în fiecare zi pentru colagenul oaselor?
A fost utilă această recenzie?
Vasile
18/07/2020
Achizitie Verificata
Comentarii
Aveți gelatină din oase de vită.,oaie...nu din porc, că-l..... Etc?
A fost utilă această recenzie?
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Sebastian
29/05/2025
Comentarii
Praf de ou bun, l-am folosit la clatite si prajituri. Se amesteca usor si da un gust placut. Un pic ...
Florentin
29/05/2025
Comentarii
Frisca vegetala UHT HOLE e foarte buna pentru prajituri! Am folosit-o la torturi si a iesit super. Se amesteca usor ...
Doina
29/05/2025
Comentarii
Colorant gel Argila e bun pentru prăjituri. A dat o culoare frumoasă la crema. Usor de folosit, dar uneori se ...
Andreea
29/05/2025
Comentarii
Sosul de trufe e bun, dar nu prea intens. L-am folosit la paste si a dat un gust bun. Merita ...
Perhaita
29/05/2025
Comentarii
Colorantul gel verde masliniu e super! L-am folosit la torturi si a dat o nuanta frumoasa. Se dozeaza usor si ...
Cristina
29/05/2025
Comentarii
Maslinele sunt foarte bune! Le-am folosit la salate si au dat un gust super. Saramura e perfecta, iar ambalajul e ...