Optiunile cautarii
Deschideti
Ascundeti
Comentarii pozitive
Admin
29/02/2020
Comentarii
Interesant
A fost utilă această recenzie?
Cel mai Critic
Cozmean Niculae
05/01/2024
Musaca
Comentarii
Nu se menționează temperatura de coacere
A fost utilă această recenzie?
Cel mai util
Valentina
25/08/2021
Achizitie Verificata
Comentarii
Cata gelatină se ia în fiecare zi pentru colagenul oaselor?
A fost utilă această recenzie?
Vasile
18/07/2020
Achizitie Verificata
Comentarii
Aveți gelatină din oase de vită.,oaie...nu din porc, că-l..... Etc?
A fost utilă această recenzie?
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Andrea
29/05/2025
Comentarii
Pasta de zahar Meister e foarte bună. Am folosit-o la torturi și figurine. Se intinde usor si nu crapa. Unica ...
Diana
29/05/2025
Comentarii
Gelatina Vita Bloom 260 e foarte buna pentru deserturi. Am folosit-o la un tort si a iesit perfect. Se dizolva ...
Denisa
29/05/2025
Comentarii
Piperul mozaic e bun la multe mancare. Aroma lui sunt intensa, dar nu prea. L-am folosit la carne si salate, ...
Gabriela
29/05/2025
Comentarii
Usturoi pudra e bun pentru sosuri si legume, dar nu am reusit sa-l folosesc in toate mancarurile. Aroma e intensa ...
Elena
29/05/2025
Comentarii
Pasta de zahar e ok, am facut o tort cu ea. Se modeleaza usor si arata bine. Culoarea maro e ...