Optiunile cautarii
Deschideti
Ascundeti
Comentarii pozitive
Admin
29/02/2020
Comentarii
Interesant
A fost utilă această recenzie?
Cel mai Critic
Cozmean Niculae
05/01/2024
Musaca
Comentarii
Nu se menționează temperatura de coacere
A fost utilă această recenzie?
Cel mai util
Valentina
25/08/2021
Achizitie Verificata
Comentarii
Cata gelatină se ia în fiecare zi pentru colagenul oaselor?
A fost utilă această recenzie?
Vasile
18/07/2020
Achizitie Verificata
Comentarii
Aveți gelatină din oase de vită.,oaie...nu din porc, că-l..... Etc?
A fost utilă această recenzie?
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Santean
29/05/2025
Comentarii
Semintele de In Extra sunt foarte bune. Le folosesc in iaurt si in salate. Au un gust placut si sunt ...
elena
29/05/2025
Comentarii
Banuții de cacao sunt foarte buni pentru decorat. I-am folosit la prăjituri și au dat un gust placut. Ambalajul e ...
Trif Teodora
29/05/2025
Comentarii
Faina de soia e buna pentru prajituri. A folosit-o la clatite, au iesit gustoase. Se amestecă usor cu alte ingrediente. ...
Corina
29/05/2025
Comentarii
Bicarbonatul de amoniu e bun la coacere, face prajituri pufoase. A fost util in retete, dar uneori lasa un gust ...
Laura
29/05/2025
Comentarii
Cutitul e super! L-am folosit la feliere legume si a fost foarte ascutit. Manerul e comod, dar teaca e putin ...