Optiunile cautarii
Deschideti
Ascundeti
Comentarii pozitive
Admin
29/02/2020
Comentarii
Interesant
A fost utilă această recenzie?
Cel mai Critic
Cozmean Niculae
05/01/2024
Musaca
Comentarii
Nu se menționează temperatura de coacere
A fost utilă această recenzie?
Cel mai util
Valentina
25/08/2021
Achizitie Verificata
Comentarii
Cata gelatină se ia în fiecare zi pentru colagenul oaselor?
A fost utilă această recenzie?
Vasile
18/07/2020
Achizitie Verificata
Comentarii
Aveți gelatină din oase de vită.,oaie...nu din porc, că-l..... Etc?
A fost utilă această recenzie?
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Janosi
25/05/2025
Comentarii
Cacaoa e buna pentru cozonaci si prajituri. Gustul e placut, dar uneori e prea amar. Ambalajul e ok, dar greutatea ...
Soare
25/05/2025
Comentarii
Mustar Galben Pudra - Faina de Mustar e bun. L-am folosit la sosuri si mancare. Gustul e placut, dar uneori ...
Sorin
25/05/2025
Comentarii
Pasta de zahar e foarte usor de folosit, am modelat figurine dragute pentru tort. Culoarea gri a fost perfecta pentru ...
Monica
25/05/2025
Comentarii
Pasta de zahar Meister e bune. Am folosit-o la tort pentru a modela flori. Se intinde usor, dar uneori se ...