Optiunile cautarii
Deschideti
Ascundeti
Comentarii pozitive
Admin
29/02/2020
Comentarii
Interesant
A fost utilă această recenzie?
Cel mai Critic
Cozmean Niculae
05/01/2024
Musaca
Comentarii
Nu se menționează temperatura de coacere
A fost utilă această recenzie?
Cel mai util
Valentina
25/08/2021
Achizitie Verificata
Comentarii
Cata gelatină se ia în fiecare zi pentru colagenul oaselor?
A fost utilă această recenzie?
Vasile
18/07/2020
Achizitie Verificata
Comentarii
Aveți gelatină din oase de vită.,oaie...nu din porc, că-l..... Etc?
A fost utilă această recenzie?
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Mihaela
16/06/2025
Comentarii
Telina Radacina Deshidratata este foarte buna! O folosesc la supe si sosuri. Aroma e placuta, dar cuburile sunt putin mici. ...
Balint
16/06/2025
Comentarii
Fulgii de usturoi sunt foarte buni pentru gătit. I-am folosit în sosuri și mâncăruri la cuptor. Aroma este intensa, dar ...
Valikalari
16/06/2025
Comentarii
Pudra de albus e bună, am folosit-o la prăjituri. Se amestecă ușor, dar uneori se formează cocoloașe. Mi-a plăcut, dar ...
Mihaela
16/06/2025
Comentarii
Chimionul măcinat e bun pentru gătit, aroma lui este plăcută. L-am folosit la mâncăruri cu carne, iar gustul a fost ...