Optiunile cautarii
Deschideti
Ascundeti
Comentarii pozitive
Admin
29/02/2020
Comentarii
Interesant
A fost utilă această recenzie?
Cel mai Critic
Mihai
13/02/2024
Achizitie Verificata
Sare îodată aromată și potențiată e denumirea corectă
Comentarii
56,9% e sare iodată, 22% zahăr și doar 15,5% alte condimente (vegetale deshidratate) și niște glutamat de sodiu.
A fost utilă această recenzie?
Cel mai util
Valentina
25/08/2021
Achizitie Verificata
Comentarii
Cata gelatină se ia în fiecare zi pentru colagenul oaselor?
A fost utilă această recenzie?
Vasile
18/07/2020
Achizitie Verificata
Comentarii
Aveți gelatină din oase de vită.,oaie...nu din porc, că-l..... Etc?
A fost utilă această recenzie?
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Sebastian
29/05/2025
Comentarii
Crema de alune e foarte bună pentru umpluturi. Am folosit-o la prajituri si torturi, rezultatul a fost delicios. Se intinde ...
Constantina
29/05/2025
Comentarii
Colorantul gel Portocaliu e super! L-am folosit la torturi și a dat o nuanță frumoasă. Se amestecă usor și nu ...
Mustiata
29/05/2025
Comentarii
Crema e delicioasa si se intinde usor. Am folosit-o la mic dejun pe paine prajita si a fost foarte gustoasa. ...
Vasile
29/05/2025
Comentarii
Tripolifosfatul e excelent! L-am folosit la prepararea alimentelor si a mers foarte bine. Textura e perfecta, nu am avut probleme. ...
Ciupa
29/05/2025
Comentarii
Ceapa deshidratata e foarte utila la gatit. Am folosit-o in supe si salate. Aroma e placuta, dar uneori lipseste. 4 ...
Natalia
29/05/2025
Comentarii
Citrat de sodiu e foarte util in diverse retete. L-am folosit in preparate din lapte si legume, rezultatele au fost ...
Cristina
29/05/2025
Comentarii
Feniculul macinat e bun la branzeturi si salate. L-am folosit in paine, gustul e placut, dar uneori e prea puternic. ...