Zahăr și îndulcitori

Zahăr și îndulcitori

Zahărul este unul dintre ingredientele de panificație absolut esențiale pentru aproape orice produs de copt.

Zahărul funcționează în coacere ca:

  • Alimente pentru drojdie: în timpul fermentației pentru a produce alcool și CO2 gazos pentru a dospi aluatul
  • Umectant: prin natura sa higroscopică
  • Agent de frăgezire: funcționează ca aerator în sistemele de aluat
  • Îmbunătățitor de valabilitate: prin legarea apei libere și prin reducerea activității apei (conservant natural)
  • Micsorarea punctului de îngheț
  • Texturizator: ca ameliorator al senzației la mestecare
  • Ameliorator de culoare și aromă: prin reacții de rumenire precum Maillard și caramelizare
  • Agent de spumă: alături de albușuri în pandișpan
  • Agent de volum
5,80 BGN / Punga
 
3,56 BGN / Punga
 
8,96 BGN
8,96 BGN  per 1.00 kg
/ Punga
 
119,60 BGN /per bucata
 
139,60 BGN
5,58 BGN  per 1.00 kg
/ Sac
+
Afișează alte 7 produse
Recenzii

Date inexistente

Scrie un comentariu
Product filters
Ambalare
Cantitate
Brand