Zahăr și îndulcitori

Zahărul este unul dintre ingredientele de panificație absolut esențiale pentru aproape orice produs de copt.

Zahărul funcționează în coacere ca:

  • Alimente pentru drojdie: în timpul fermentației pentru a produce alcool și CO2 gazos pentru a dospi aluatul
  • Umectant: prin natura sa higroscopică
  • Agent de frăgezire: funcționează ca aerator în sistemele de aluat
  • Îmbunătățitor de valabilitate: prin legarea apei libere și prin reducerea activității apei (conservant natural)
  • Micsorarea punctului de îngheț
  • Texturizator: ca ameliorator al senzației la mestecare
  • Ameliorator de culoare și aromă: prin reacții de rumenire precum Maillard și caramelizare
  • Agent de spumă: alături de albușuri în pandișpan
  • Agent de volum
10635
2.93 / Punga

Ambalare:

250 g 500 g 1 kg 5 kg 25 kg
GTINEAN 5949496703703 Ambalare1 kg
10655
4.53
4.53  per 1.00 kg
/ Punga

Ambalare:

100 g 250 g 500 g 1 kg 5 kg 25 kg
Ambalare500 g
10490
60.40 /per bucata

Ambalare:

100 g 250 g 500 g 1 kg 5 kg
Ambalare250 g
10613
6.77

Ambalare:

250 g 500 g 1kg 5 kg 25 kg
Ambalare1kg
Recenzii

Date inexistente

Scrie un comentariu
Product filters
Ambalare
Brand (1)